POZDRAV IZ ŠOLE V VAŠE DOMOVE TER NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ

Pozdravljeni!

Podaljšane jesenske počitnice so se iztekle in pred nami je nov teden, ki bo tokrat zaznamovan s pričetkom pouka na daljavo za vse osnovnošolce. Verjamemo, da se bomo vsi potrudili, da bo pouk kar se da prijeten in seveda uspešen. Verjetno se bomo srečali tudi s kakšno težavo, a ji bomo kos!

Učenci predmetne stopnje ste se s poukom na daljavo že dodobra seznanili, za učence razredne stopnje pa bo pouk na daljavo vseeno malce drugačen kot v spomladanskih mesecih. Učitelji smo se še posebej potrudili, da boste pri svojem šolskem delu čim bolj samostojni in boste tudi delo v spletnih učilnicah, kjer vas že čakajo zelo raznolike in zanimive naloge, vzeli kot nov izziv.

Da pa vam bo pri delu čim lažje, smo vam pripravili navodila, vezana na dostop do spletnih učilnic in delo v njih. Tudi na vpis v Arnesovo elektronsko pošto nismo pozabili.

Vsem učencem in njihovim staršem oz.skrbnikom priporočamo redno obiskovanje šolske spletne strani, ki jo bomo ažurno dopolnjevali z novostmi o pouku na daljavo, z raznimi izzivi, članki …

Želimo vam prijeten začetek novega tedna!

Strokovni delavci OŠ Toneta Čufarja Jesenice