MI SMO VESELO PLESALI, KAJ PA VI?

V torek, 12. 6. 2018, so se učenke in učenci, ki obiskujejo neobvezni izbirni predmet umetnost – ples, udeležili prireditve, ki jo tretje leto zapored organizira Zavod za šport Jesenice. Na omenjeni prireditvi je sodelovala tudi učiteljica plesa Mojca Svetina, naša bivša učenka. Prireditev je bila obarvana z mnogimi plesnimi koreografijami, dogodek pa je s petjem popestrila naša bivša učenka, Nina Bauman.

Učenke in učenci 4. in 6. razreda so se predstavili z latino ritmi in s plesom ča ča ča ter plesom the cup song, ki je v marsikaterem gledalcu vzbudil željo, da bi sodeloval pri ritmičnem ploskanju koreografije.

Učenke 5. razreda pa so se odlično odrezale v poskočnih ritmih rock and rolla. Četrtošolke pa so pokazale, da tudi same znajo sestaviti koreografijo, saj je v sestavljanju plesa na glasbo Shawn Mendez sodelovala prav vsaka učenka. Vsi skupaj pa so zaplesali in zapolnili celoten oder na pesem Rite Ore Your song.

Učenke in učenci si zaslužijo pohvalo, saj so se kljub temu, da imamo plesne vaje le po eno šolsko uro na teden, odrezali odlično. Največji uspeh pa je, da učenci zelo radi prihajajo na vaje, radi plešejo in se pri tem zabavajo.

BESEDILO in FOTO: ga. Zehra Biščević